Udruga pripadnika 153. brigade HV - Velika Gorica

udruga153brhv.hr

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Izvještajna skupština i božićno druženje Udruga pripadnika 153. brigade HV

E-mail Ispis
Share

U predvečerje 2. prosinca 2021. godine u ugodnom ambijentu bistroa Bambus, članovi Udruge pripadnika 153. brigade HV održali su izvještajnu skupštinu i uz to se prigodno podružili uoči božićno-novogodišnjih blagdana. Svojim dolaskom Skupštinu su uveličali zamjenik gradonačelnika Neven Karas, pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonko Kunić i pročelnik upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Neven Topolnjak.

Sve nazočne je pozdravio predsjednik Udruge Ivan Zagorac podnijevši izvješće o radu za 2021. godinu uz financijski plan. Uslijedila je kraća rasprava u kojoj se skupu obratio počasni predsjednik Ivan Mišerić osvrnuvši se na tijek aktivnosti u proteklih petnaest godina na osmišljavanju i suradnji svih koji su pridonijeli izgradnji Spomen parka 153. brigade HV. Potom je uslijedio plan rada za iduću 2022. godinu s financijskim planom rada. Uslijedila je rasprava i obraćanje gostiju, te se nazočnima obratio pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti Zvonko Kunić, istaknuvši važnu ulogu 153. brigade HV u obrani Republike Hrvatske, ali i djelovanju Udruge pripadnika 153. brigade od njenog osnutka do danas na ostvarenju svojih programa, a pogotovo na programima suradnje s osnovnim školama i  Spomen parka 153. brigade gdje će Grad Velika Gorica pružati potporu kao i do sada.

Potom, skupu se obratio zamjenik gradonačelnika Neven Karas, koji se prisjećajući djelovanja 153. brigade u kojoj je i sam bio pripadnik, istaknuo važnost ostvarenja dosadašnjih aktivnosti i planova kojima će Grad Velika Gorica pružiti potporu kao i do sada, pogotovo u aktivnosti djelovanju Spomen parka 153. brigade HV. Svim nazočnima je poželio sreću, zdravlje i ugodne nadolazeće blagdane. Na kraju je po programu Skupštine uslijedio predstavljanje kalendara za 2022. godinu na kojem se nalaze fotografije iz većih aktivnosti provedenih tijekom 2021. godine, kao npr. 30. godišnjica osnutka 153. velikogoričke brigade kojom prigodom je potpisan sporazum kojim Grad Velika Gorica prepušta Spomen park 153. brigade HV na upravljanje Udruzi pripadnika 153. brigade. Po završetku skupštine uslijedilo je prigodno druženje....foto...

 

Ažurirano: Nedjelja, 19 Prosinac 2021 21:43